GERIAUSIAS vanilinis pyragas be glitimo (1 dubuo!)


Vanilinio pyrago be glitimo riekelė, papuošta vaniliniu sviestiniu kremu ir šviežiomis uogomis

Draugai, susipažinkite su savo SVAJONŲ vaniliniu pyragu! Labai purus, puikiai drėgnas, neaptinkamai be glitimo (ir be pieno), o rimtai… GERIAUSIAS. Tai pakankamai įspūdinga gimtadieniui ar net vestuvėms!

Premija? Taip pat TAIP lengva pasigaminti paprastais metodais, 1 dubuoir 9 ingredientai. Įkaitinkite orkaitę. Tegul valgo pyragą!

Migdolų miltai, migdolų pienas, rudųjų ryžių miltai, bulvių krakmolas, cukranendrių cukrus, druska, vanilė, kiaušinis ir kepimo milteliai

Šis pyragas negali būti lengviau pagaminamas! Tiesiog išplakite, supilkite, kepkite ir mėgaukitės savo pyragu, vardan Dievo! 😉 Gerai, tai viskas, ką mes turime daktare Seuss, draugai.

Miltus be glitimo išplakti su cukranendrių cukrumi

Šio TOBULAUS vanilinio pyrago be glitimo paslaptys? Migdolų miltai suteikia nuostabią trupinių tekstūrą, bulvių krakmolas išlaiko šviesą, o rudųjų ryžių miltai suteikia struktūrą. Cukranendrių cukrus užtikrina neutralų saldumą ir klasikinį vanilinio pyrago skonį.

Dubenyje išplakti pyrago tešlą

Tada užbaigiame klasikiniais pyragaičiais: kepimo milteliais, druska, pienu (be pieno), kiaušiniu ir grynu vanilės ekstraktu.

8 colių vanilinis pyragas ant aušinimo lentynos

Anksčiau gaminome veganišką (be glitimo) vanilinį pyragą, tačiau šioje versijoje yra kiaušinis, todėl papildomai purus rezultatas!

Iš pyrago lėkštės išimame gabalėlį mūsų geriausio vanilinio pyrago be glitimo

Nekantraujame, kol išbandysite šį vanilinį pyragą! Tai:

Lengvas ir purus
Drėgnas
Tobulai saldus
Lengva pagaminti
Be glitimo + be pieno
IR TAIP klasika!

Mėgstame jį papildyti sviestiniu kremu be pieno ir šviežių uogų, bet bet koks mūsų glaisto receptas būtų laukiamas. Neutralus skonis reiškia, kad galite būti kūrybingi ir eksperimentuoti su įvairiais įdarais ir glazūra (citrina + avietė, kas nors?)!

Daugiau pyragų be glitimo receptų

Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker Instagram tinkle. Į sveikatą, draugai!

Iš arti nufotografuokite vanilinio pyrago be glitimo gabalėlį, kad parodytumėte švelnią trupinių tekstūrą

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 25 minučių

Bendras laikas 35 minučių

Porcijos 8 (griežinėliai)

Kursas Desertas

Virtuvė Be pieno, be glitimo

Tinka šaldikliui 1 mėnuo

Ar laikosi? 2-3 dienas

Neleiskite ekranui užtemti

  • 1 ⅓ puodelis migdolų miltai*
  • 1/3 kupinas puodelis bulvių krakmolas (1/3 kupino puodelio = 1/3 puodelio + 1 valgomasis šaukštas*)
  • 1/4 puodelis rudųjų ryžių miltai
  • 2/3 puodelis cukranendrių cukrus (užtikrinkite ekologišką, kad būtų draugiškas veganams)
  • 1 ½ šaukštelis kepimo milteliai
  • 1/2 šaukštelis jūros druska
  • 2/3 puodelis pieno be pieno (paprastas, nesaldintas // naudojome migdolus // nerekomenduojame konservuoto kokosų pieno // jei ne be pieno, turėtų tikti ir pieniškas)
  • 1 didelis kiaušinis* (ekologiškas, jei įmanoma, auginamas ganyklose)
  • 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių F (176 C) ir sutepkite 8 colių torto formą* (naudojome avokadų aliejų). Atidėti.

  • Į vidutinį dubenį suberkite migdolų miltus, bulvių krakmolą, rudųjų ryžių miltus, cukranendrių cukrų, kepimo miltelius ir jūros druską. Gerai išplakite, kol visiškai susimaišys. Tada įpilkite pieno be pieno, kiaušinių ir vanilės ekstrakto. Dar kartą plakite, kol susimaišys.

  • Supilkite tešlą į paruoštą pyrago formą ir kepkite 24–28 minutes, kol palietus centras atsistos arba kol dantų krapštuką galima ištraukti, kai liko tik keli trupiniai.

  • Leiskite pyragui 10 minučių atvėsti savo formoje, prieš apversdami jį ant vėsinimo grotelių, kad visiškai atvėstų (~ 2-3 valandas). Šaldykite sviestiniu kremu arba plakta grietinėle, papuoškite uogomis ir patiekite!

  • Geriausiai patiko per 2 dienas. Kad pyrago likučiai išliktų drėgni, uždenkite plastikine plėvele, torto dangteliu arba apverskite platų dubenį. Jei naudojate glaistą, kuris tirpsta kambario temperatūroje, palaukite, kol sušals, kol sušals prieš patiekiant (rekomenduojama), arba atšaldykite glaistą pyragą ir palikite kambario temperatūroje 1 valandai prieš patiekdami.

*Nuotraukose parodytas dvigubas receptas, iškeptas dviejose 8 colių torto formelėse, gaminant dviejų sluoksnių pyragą.
*Migdolų miltai šiame recepte yra raktas į tinkamą tekstūrą. Kitas geriausias variantas yra anakardžių miltai. Jei be riešutų, galbūt galite pridėti neutralaus skonio aliejaus + mažesnį kiekį miltų mišinio be glitimo, tačiau tam reikės šiek tiek eksperimentuoti ir mes negalime garantuoti sėkmės!
*Šis receptas puikiai tinka ir gaminant keksiukus (kepti ~20 min)! Pagal parašytą receptą gaunami 9 keksiukai.
*Ieškote veganiško + vanilinio pyrago be glitimo? Mūsų veganišką versiją rasite čia.
* Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas, apskaičiuotas be pasirenkamų ingredientų.

Patiekimas: 1 gabalas Kalorijos: 228 Angliavandeniai: 31.2 g Baltymas: 5.1 g Riebalai: 10.4 g Sotieji riebalai: 0.9 g Polinesotieji riebalai: 2.5 g Mononesotieji riebalai: 6.4 g Trans-riebalų: 0 g Cholesterolis: 23 mg Natris: 261 mg Kalis: 171 mg Pluoštas: 2.2 g Cukrus: 17.7 g Vitaminas A: 61 TV Vitamino C: 0 mg Kalcis: 137 mg Geležis: 0.9 mg





Source link

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -