Jogurto dubenys – virėjų pora


Išbandykite šiuos sezoninius variantus:

Moliūgų jogurto dubenėlis: Į 1 puodelį graikiško jogurto įpilkite ¼ puodelio konservuotų moliūgų, 2 šaukštus klevų sirupo ir ½ arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto ir cinamono (arba moliūgų pyrago prieskonių). Ant viršaus uždėkite pepitų arba pekano riešutų.

Traškus obuolių jogurto dubuo: Jogurtą apibarstykite griežinėliais pjaustytais obuoliais arba naminiu obuolių padažu, pabarstykite cinamono ir namine granola.

Braškių rabarbarų dubuo: Jogurtą užpilkite rabarbarų kompotu, šviežiomis braškėmis, kapotomis pistacijomis ir šlakeliu medaus.

Persikų ir grietinėlės jogurto dubuo: Suberkite prinokusius griežinėliais pjaustytus persikus arba persikų kompotą, smulkintus pekano riešutus arba naminę granolą ir šviežias mėtų šakeles.



Source link

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -