Rudi sviestiniai blynai su klevų karamelės sirupu – gamina pora


Šios rudi sviestiniai blynai yra nenumaldomai geri, patiekiamas sūdytas klevų karamelės sirupas. Šis paprastas klasikinių pusryčių pakeitimas pakelia jūsų blynus į visiškai naują skanumo lygį!

Kodėl mums patinka šis receptas

Sveiki ir sveiki atvykę į savo naujus mėgstamiausius pusryčius! Mes kartu su Aleksu sukūrėme puikų pusryčių receptą ir sugalvojome šiuos rudus sviestinius blynus. Rudas sviestas įlieja blynams riešutų esencijos, o juos pakelia sūdytas klevų karamelės sirupas, kuris viską padengia sūriu saldžiu purumu. Mes esame visiškai apsėsti

Šis receptas yra bendradarbiavimas, skirtas švęsti SVIESTASvaizduojamojo meno mugė, kurioje eksponuojami meno kūriniai, sukurti juodaodžių vaizduojamųjų menininkų iš Indianos ir visos šalies. Tai vienas mėgstamiausių mūsų renginių mieste! Taigi sukūrėme individualų receptą, kuriame, žinoma, sviesto visomis geriausiomis formomis. Sužinokite daugiau apie Sviestą žemiau* ir pirkti bilietus čia.

Rudųjų sviestinių blynų sudedamųjų dalių pastabos

Rudi sviestiniai blynai – tai smagus būdas pamėginti paprastą blynų receptą. Rudas sviestas į blynus įlieja riešutų, karamelizuotų natų. Bet dar geresnis yra klevų karamelės sirupas: čia tikrai reikia pyrago! Jis neapsakomu būdu išryškina saldžias, sūrus ir riešutines natas. Rekomenduojame tai padaryti, jei tik įmanoma! Štai keletas ingredientų pastabų:

  • Nesūdytas sviestas: Sūdyto sviesto sūrumo lygis skiriasi. Taigi nesūdyto sviesto naudojimas leidžia kontroliuoti druskos kiekį recepte nurodytu kiekiu. Čia taip pat galite naudoti sūdytą sviestą, jei tai viskas, ką turite; tiesiog naudokite šiek tiek druskos, nei nurodyta blyneliuose (¼ arbatinio šaukštelio).
  • Universalūs miltai ir viso grūdo kvietiniai miltai: Mums patinka į blynus įberti šiek tiek pilno grūdo kvietinių miltų, kad jie būtų sotesni ir šiek tiek riešutų skonio. Jei pageidaujate, galite naudoti 100% universalius miltus.
  • Pienas: Naudokite pasirinktą pieną – nenugriebtą, 2 %, liesą arba ne pieną.
  • Rudasis cukrus: Jei norite, naudokite granuliuotą cukrų.
  • Kiaušinis: Veganams pakeiskite linų kiaušinį.
  • Kepimo milteliai, druska, vanilė ir obuolių sidro actas: Šie ingredientai apvalina blynus. Actas padeda blynams būti puriems: pakeiskite bet kokiu kitu actu, jei jo neturite po ranka.

Patarimai dėl klevų karamelės sirupo

Klevų karamelės sirupas čia tikrai neša skonį! Tai sūdytas sirupas, todėl sūrus saldus skonis tikrai užvaldo blynus. Štai keletas pastabų ir patarimų, kaip tai padaryti:

  • Raskite gryną klevų sirupą. Norėsite gryno klevų sirupo, o ne dirbtinai pagardinto. Mums patinka sirupas, pažymėtas „A klasė: tamsios spalvos tvirtas skonis“.
  • Norėdami padidinti storį, naudokite riebią grietinėlę. Kremas suteikia sirupui tirštumo ir blizgesio. Veganams naudokite pilną kokosų pieną.
  • Tinkinkite druską pagal skonį. Mums patinka su ¼ arbatinio šaukštelio druskos, bet galite naudoti daugiau ar mažiau pagal pageidavimą.
Rudi sviestiniai blynai su klevo karamele

Kaip pasigaminti rudąjį sviestą

Rudasis sviestas yra įprastas sviestas, virtas šiek tiek ilgiau, kol pieno sausosios dalys apskrus ir taps auksinės rudos spalvos, sukuriant riešutų ir karamelizuotą skonį, suteikiantį patiekalams gylio ir sodrumo. Norėsite, kad jis taptų labai rudas, tada nukelkite nuo ugnies prieš pat sudegindami. Štai žingsniai, kaip kepti sviestą:

1 veiksmas: kaitinkite, kol sviestas pradės putoti.

1 veiksmas: Sviestą sudėkite į didelę keptuvę, supjaustykite gabalėliais. Kaitinkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami. Pirmiausia sviestas ištirpsta, tada pradeda putoti (apie 1,5 minutės, jei apskrudina 1 sviesto lazdelė).

2 veiksmas: toliau maišykite, kol pradės burbuliuoti.

2 veiksmas: Retkarčiais maišykite, kol nustos putoti ir sviestas pradės burbuliuoti, paprastai maždaug 4–5 minutes.

3 veiksmas: virkite, kol sviestas paruduos.

3 veiksmas: Retkarčiais maišykite, kol sviestas taps rudos spalvos ir pradės kvepėti riešutais, maždaug 5–7 minutes. Sviestą iš karto nukelkite nuo ugnies ir supilkite į dubenį, kad atvėstų.

Likučių saugojimas

Likę blynai šaldytuve laikomi iki 5 dienų. Likusios klevo karamelės parduotuvės šaldytuve iki 3 dienų; Prieš patiekdami, švelniai pašildykite jį ant viryklės.

Daugiau rudojo sviesto receptų

Mėgstate rudąjį sviestą, kaip mes? Išmokite kepti sviestą, pasigaminti rudojo sviesto šokoladinius sausainius arba išbandykite rudojo sviestinio šalavijų padažą.

Dietos užrašai

Šis rudo sviesto blynelių su klevo karamele receptas yra vegetariškas. Veganams karamelei naudokite linų kiaušinį, pieną be pieno ir kokosų pieną. Jei norite be glitimo, išbandykite mūsų migdolų miltų blynus su ruduoju sviestu.

*Apie Sviestą

BUTTER yra GANGGANG organizuojama kelių dienų vaizduojamojo meno mugė, kurioje eksponuojami juodaodžių vaizduojamųjų menininkų iš Indianos ir visos šalies meno kūriniai. GANGGANG yra kultūros plėtros ir kūrybinės propagavimo įmonė, kuri siekia sutelkti grožį, kultūrą ir teisingumą sistemose ir miestuose, išbandydama naujus teisingesnius modelius su tokiais eksperimentais kaip BUTTER.

Per Darbo dienos savaitgalį Indianapolyje įsitvirtinęs BUTTER pagerbia ir didina juodaodžių menininkų vertę ir yra naujas ekonominio teisingumo meno modelis ir karjeros transformacijos katalizatorius. Pirkite bilietus čia.

Spausdinti

laikrodis laikrodžio piktogramastalo įrankiai stalo įrankių piktogramavėliava vėliavos piktogramaaplanką aplanko piktogramąinstagramas instagram piktogramapinterest pinterest piktogramafacebook facebook piktogramaspausdinti spausdinimo piktogramakvadratai kvadratų piktogramaširdies širdies piktogramaširdis tvirta širdies tvirta piktograma

Aprašymas

Šie rudi sviestiniai blynai yra nenumaldomai geri, patiekiami su sūdytu klevų karamelės sirupu. Šis paprastas klasikinių pusryčių pakeitimas pakelia jūsų blynus į visiškai naują skanumo lygį!


Rudi sviestiniai blynai

  • ¼ puodelio nesūdyto sviesto
  • ¾ puodelio universalūs miltai
  • ¼ puodelio viso grūdo miltų
  • 2 šaukštai rudojo cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas kepimo milteliai
  • ½ arbatinio šaukštelio košerinė druska
  • 1 puodelis pasirinkto pieno
  • 1 didelis kiaušinis
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstraktas
  • ½ arbatinio šaukštelio obuolių sidro actas

Sūdytas klevų sviestas

  • ¼ puodelio grynas klevų sirupas
  • 2 šaukštai nesūdyto sviesto
  • 2 šaukštai riebios plaktos grietinėlės
  • ¼ arbatinio šaukštelio košerinė druska


  1. Norėdami paruošti šlaką, puode sumaišykite sviestą ir klevų sirupą. Užvirinkite, tada troškinkite ant silpnos ugnies 4–5 minutes, retkarčiais pamaišydami, kol labai suputos ir ims įgauti karamelės spalvą. Įpilkite grietinėlės ir virkite 1 minutę, retkarčiais pamaišydami. Nukelkite nuo ugnies ir supilkite į ąsotį, kad atvėstų (vėsdamas jis labiau sutirštės).
  2. Apkepkite sviestą: Įdėkite sviestą (supjaustytą gabalėliais) į keptuvę ant vidutinės ugnies. Kelias minutes pakaitinkite, kol išsilydys, suputos, o tada pradės tapti auksinės rudos, o vėliau rudos spalvos ir kvepės riešutais. Norėdami gauti geriausią skonį, norėsite, kad sviestas būtų labai rudas, bet nesudegęs! Būkite atsargūs, nes jis gali labai greitai sudeginti. Nedelsdami nukelkite nuo ugnies ir perkelkite į vidutinį maišymo dubenį.
  3. Vidutiniame dubenyje suplakite universalius miltus, viso grūdo miltus, rudąjį cukrų, kepimo miltelius ir druską.
  4. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinį, pieną, vanilės ekstraktą ir actą. Kai sviestas bus paruoštas ir šiek tiek atvėsęs, jį išplakite.
  5. Sumaišykite šlapius ingredientus į sausus ingredientus, kol susidarys vienalytė tešla. (Jis sutirštės po 1–2 minučių.)
  6. Lengvai patepkite keptuvę ar groteles sviestu ir popieriniu rankšluosčiu nuvalykite riebalus. Įkaitinkite keptuvę iki vidutinės mažos ugnies. Tešlą supilkite ant grotelių ¼ puodelio kaušeliais. Kepkite, kol viršuje pasirodys burbuliukai, o apačia taps auksinės spalvos. Tada apverskite juos ir kepkite, kol iškeps.
  7. Iškepusius blynus padėkite po apverstu dubeniu, kad jie būtų šilti. Pakartokite su likusia tešla, reguliuodami šilumą, kad išlaikytumėte vienodą temperatūrą, ir, jei reikia, į tešlą įpilkite papildomo pieno. Patiekite iš karto su klevų karamelės sirupu.

Pastabos

Likę blynai šaldytuve laikomi iki 5 dienų. Likusios klevo karamelės parduotuvės šaldytuve iki 3 dienų; Prieš patiekdami, švelniai pašildykite jį ant viryklės.

  • Kategorija: Pusryčiai
  • Metodas: Viryklė
  • Virtuvė: Amerikos
  • Dieta: Vegetaras



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -